Haberler

Iğdır'da "Kent Ekonomi Forumu"

AK Parti Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan ve Iğdır İl Başkanlığı'nca da hayata geçirilen "Kent Ekonomi Forumu" toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan ve Iğdır İl Başkanlığı'nca da hayata geçirilen "Kent Ekonomi Forumu" toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen forumun açılış konuşmasını yapan AK Parti Iğdır İl Başkanı Av. Mustafa Buluş, etkin katılım ile farklı sektörel katmanlar için teşvik edici bir "Yerel İnisiyatif Hamlesi" niteliği taşıyan "Kent Ekonomi Forumu"nun Iğdır'a ekonomik ve stratejik anlamda gelişmiş kentler arasına girmesi noktasında büyük bir misyonu üstleneceğini söyledi. 81 vilayette kent ekonomileri platformunun başladığını ifade eden Buluş, "Hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın toplumun her kesiminden, işadamlarından, STÖ'lerden şehirlerin kalkınmasına ne kadar katkıda bulunabiliriz düşüncesiyle bir fikir jimnastiği yaparak, gelecek on yılın içinde Türkiye'nin önünü açma mücadelesindeyiz. Çünkü bu siyaset üstü bir projedir. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un sorumluluk başkanlığında yürütülen forumda çıkan projeler, hükümet politikası haline getirilmiştir. Bunun için burada çıkan projeler bakanlık düzeyinde takibi sağlanacaktır" dedi.

Forum; 7 masadan oluşan guruplar halinde STÖ temsilcileri ve işadamlarının fikir alışverişinde bulunması ile devam etti. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Buluş Ak Parti Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title