Haberler

Hizan Kaymakamı Ramazanda Vatandaşları Ziyaret Ediyor

Güncelleme:

Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ramazanda vatandaşları evlerinde ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oluyor. Esentepe Mahallesi'ne giden Özçelik, mahalle sakinlerinden Abdülkerim Arıcı'yı evinde ziyaret etti, aile üyeleriyle birlikte iftar yaptı. Kaymakamlık olarak ramazan boyunca vatandaşların sofralarına misafir olacaklarını belirten Özçelik, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çözüm aşamasında yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ramazanda vatandaşları evlerinde ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oluyor.

Bu kapsamda Esentepe Mahallesi'ne giden Özçelik, mahalle sakinlerinden Abdülkerim Arıcı'yı evinde ziyaret etti, aile üyeleriyle birlikte iftar yaptı.

Kaymakamlık olarak ramazan boyunca vatandaşların sofralarına misafir olacaklarını belirten Özçelik, "Orucun faziletlerini beraber değerlendiriyor, iftardan sonra da çay içip sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini dinliyor, çözüm aşamasında yardımcı olarak ramazanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Özçelik'e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Korkmaz da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kaymakamlık Esentepe Misafir İftar Yerel Haberler Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title