Haberler

ÇOCUKLARDAN, SÜRÜCÜLERE 'KEDİLERİ EZME BİZİ ÜZME' PANKARTLI UYARI

Güncelleme:

İZMİR'in Buca ilçesinde yaşayan çocuklar, oyun oynadıkları sokakta '30 hız sınırı' kuralına uymayan ve mahalledeki birkaç kediyi ezen otomobil sürücülerini uyarmak için pankart hazırladı.

İZMİR'in Buca ilçesinde yaşayan çocuklar, oyun oynadıkları sokakta '30 hız sınırı' kuralına uymayan ve mahalledeki birkaç kediyi ezen otomobil sürücülerini uyarmak için pankart hazırladı. 'Kedileri ezme bizi üzme' sloganı atan çocukların yanına gelen İzmir Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çocuklara sorunun takipçisi olacaklarını söyleyip, düdük hediye etti.

Buca ilçesi Gediz Mahallesi'nde yaşayan çocuklar oyun oynadıkları sokakta yüksek hızda araç kullanan otomobil sürücüleri nedeniyle birkaç kedi ezilince bir araya gelip sürücülere uyarıda bulunmaya karar verdi. '30 hız sınırı' kuralı olduğu halde sürücülerin hızlı araç kullanmasına tepki gösteren çocuklar 'Burası sokak yavaş geç', 'Yavaş geç çocuk var' yazılı pankartlar hazırladı ve mahallede 'Kedileri ezme bizi üzme' sloganları attı. İzmir Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de sürücülere anlamlı bir uyarıda bulunan çocuklara sorunun takipçisi olacaklarını söyleyip, düdük hediye etti.

'KEDİLERİMİZ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE EZİLİYOR'

Sürücülerin çok hızlı otomobil kullandığını söyleyen Açelya Candaş (13) "Sürücüler hep bizim kedilerimizi eziyor. Bu sokaktan çok hızlı geçiyorlar. Oyun oynarken de rahatsız oluyoruz. Buna tepki göstermek için pankartlar hazırladık ve bu pankartları sürücülere gösterdik. Polis ekipleri yanımıza geldi ve hızlı sürücüleri engelleyeceklerini söyledi" dedi.

Sürücülere tepki gösteren çocuklardan Tuğçe Yanardağ (8) "Arabaların yavaş geçmesini istiyoruz. Bunun için arkadaşlarımızla beraber pankart hazırladık. 'Kedileri ezme bizi üzme' diyoruz. Kedilerimiz art arda gözümüzün önünde ezildiği için bunu yapmayı düşündük" ifadelerini kullandı.

Hızlı geçen araçlar kedileri ezdiğinde çok üzüldüklerini dile getiren Umut Berat Dost (12) ise "Sürücüler buradan 70-80 hız ile geçiyor. Pankart hazırladık. Yavaş geçmeleri için her şeyi yaptık. Bizler kediler ezildiği için üzülüyoruz" dedi.

Mahallelilerden Sitem Ertürk de "Çocuklarımla birlikte biz her gün sabah akşam hayvanları besliyoruz ve sokak canlılarını koruyoruz. Onlar hayvanları çok seviyorlar ama gözlerinin önünde bu kurallara uymayan, 30 hız sınırını her gün ihlal eden kişiler kedileri eziyor. Çocuklar çok üzgünler ve bu üzüntülerini dile getiriyorlar. Polis ekiplerine ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trafik Şube Müdürlüğü İzmir Emniyeti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title