Haberler

Hasankeyf'te Kovid-19 pozitif vaka sayısı sıfırlandı

Güncelleme:

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla yapılan mücadelede alınan sıkı önlemler sonucu pozitif vaka kalmadı.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla yapılan mücadelede alınan sıkı önlemler sonucu pozitif vaka kalmadı.

Hasankeyf Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, alınan önlemler nedeniyle ilçede Kovid-19 pozitif vaka sayısı sıfırlandı.

Kaymakamlık tarafından salgın sürecinde yaptıkları hizmetler nedeniyle Hasankeyf Filyasyon ve Denetim ekibine plaket takdim programı düzenlendi.

Kaymakam Şenol Öztürk, programda yaptığı konuşmada, Hasankeyf Filyasyon ve Denetim ekiplerinde görevli personelin yoğun bir dönem geçirdiğini belirterek, alınan önlemler nedeniyle ilçede vakaların sıfırlandığını bildirdi.

Dünyayı etkisi altına alan bu zorlu süreçte gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveriyle ekiplerin görevlerini yürüttüğünü kaydeden Öztürk, salgının bulaşıcı riskini en aza indirmek için başta tedavi gören vatandaşlar ve temaslıların evde kalmalarını sağlayarak sosyal hayatı izole ettiklerini belirtti.

İzolasyon çalışmaların devamı için düzenli periyotlarla vatandaşların denetimini sağladıklarını ifade eden Öztürk, "Böylece salgına karşı büyük bir başarı elde ettik. Bugün itibariyle Kovid-19 pozitif vaka ve temaslı sayımızı sıfırladık. Elde ettiğimiz bu başarıyı aşılama sürecine de taşıyacağız." dedi.

Daha sonra Öztürk, Hasankeyf Filyasyon ve Denetim ekip üyelerine plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Şenol Öztürk Kaymakamlık Hasankeyf Batman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title