Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Beyşehir ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından vefa yemeği düzenlendi.

Beyşehir ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından vefa yemeği düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli toplantıya ilçede AK Partinin kuruluşundan bu yana görev yapan eski ve yeni yöneticiler katıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu AK Parti'ye kuruluşundan bu yana hizmet veren tüm isimleri bir arada görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

16 Nisanda yapılacak halk oylamasında ülke genelinde en az yüzde 60'ın üzerinde bir evet için çalışılması gerektiğini ifade eden Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Bunun için çalışıyoruz. Beyşehir'de gördüğüm tablo ise ilk üçe girebileceğimiz yönünde. Bu zor mu? Biz zaten antrenmanlıyız, çalışkanız. Beyşehir'de de böyle bir birliktelik ruhu var mı şu anda? AK Parti'nin tüm teşkilatları, tüm emek verenleri, tüm vefalı kardeşlerimizle beraber biz bütünüz. Biz Beyşehir olarak Konya'nın ilçeleri arasında neden birinci olmayalım. Neyimiz eksik? Ben inanıyorum. Biz ilk üçe gireceğiz inşallah."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Babaoğlu Beyşehir AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title