Haberler

22 Yaşında 'Hala Bakirim' Dedi, 7 Kişiyi Öldürdü

Güncelleme:

California Santa Barbara Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Roger, sosyal medyada 'intikam alacağım' diye video yayınladıktan sonra ölüm saçtı.

ABD'nin California eyaletinde Santa Barbara Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Elliot Roger, sosyal medyada 'intikam alacağım' diye video yayınladıktan sonra ölüm saçtı. Üniversite yerleşkesinde, düşük bir hızla ilerleyen otomobilin içinden rastgele ateş eden Elliot Roger, 6 kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı. Polislerle çatışmaya da giren Elliot Roger, otomobili içinde başından vurulmuş olarak ele geçirildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Roger'ın polis tarafından mı vurulduğu yoksa intihar mı ettiği kesinlik kazanmadı.

ÖNCEDEN PLAN YAPMIŞ

Polis, California eyaletine bağlı Santa Barbara kentinin Isla Vista bölgesinde cuma gecesi gerçekleşen olayın önceden planlanmış olduğunu gösteren video ve yazılı belgelere ulaştıklarını açıkladı.

"KIZLAR BENİ REDDEDİYOR"

Elliot Roger, sosyal medyada paylaştığı videoda, 22 yaşında olmasına karşın hala bakir olduğunu, kızların kendisini reddettiğini, kendisinin yaşayamadığı deneyimleri yaşayan erkeklerden de nefret ettiğini söylüyor. Bu videonun son video olacağını belirten Roger, "Bütün hayatım boyunca bana acı çektirdiniz, şimdi de ben size acı çektireceğim. İntikam alacağım. Bunun için çok uzun zaman bekledim. Hepinize, tamamen ne hak ediyorsanız onu vereceğim. Beni reddeden, aşağılayan, kötümseyen kızlar, benden daha iyi bir hayat süren, seksüel olarak aktif olan erkekler, hepinizden nefret ediyorum, hak ettiğiniz şeyleri vermek için sabırsızlanıyorum" diye sözlerini bitiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Santa Barbara California Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (100)

Altay:

Darwinizm (Evrim Teorisi'nin insanların özel hayatlarına yansıyacak kadar ideolojileştirilmiş ismi) ve Materyalizm ile yetişen gençler bu tür saplantılara düşüyorlar. Malesef ki ülkemiz başta olmak üzere Ortadoğu'da eğitim sistemi bu tür kirli ideolojileri temel olarak öğretmeye başlamıştır. Bu yüzden aniden iç savaşlar patlak vermiş, milleti bir arada tutan milli ve manevi değerler çürütülerek buna hız kazandırılmıştır. Darwinizm bilimsel bir teori özelliklerini yitirerek insanların özel hayatlarına kadar müdahale etmiş, şiddeti, öfkeyi, anarşiyi körüklemiş, manevi değerleri ve toplumsal kuralları alt üst etmiştir. İnsan olma bilincini kaybettirdiği toplumlarda 'Hayvanca yaşamayı' modernlik olarak dayatmıştır.

42
1
yanıtYanıtla
Caglar Nrpharoxym2_caglar@hotmail.com:

En azından kendi düşüncelerini ifade edebilecek kadar cesaretli . Ve yaptıgının arkasında duracak kadar . Darvinizm ve Materyalizm tarzı hakkında bilmedigin şeyler hakkında yorum yapacagına , Kendi ülkende eşşege köpeğe tecavüz edenleri Parmakla göster. Koyunları göster . En azından bilim dalları yukarıda bahsettiklerin . Bizim ülkemizde gütme işlemi var. Ve sizin gibi çok bilmiş koyunlar her daim ... Bilim açısından düşünecek olursan yada hayat açısından . Onlardan kat kat daha düşük seviyede yaşıyorsun hem maddi hem manevi olarak . ''Hayvanca Yaşamak '' dedigin .. Demekki Türkler bu yüzden keçi koyunlara tecavüz ediyor . Yaptıgın yorum dogru olabilir eyvallah . Ama birilerini parmağınla işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol .

yanıt0
yanıt0
Altayaltay@hotmail.com:

Emin ol ki keçi ve koyunlara tecavüz edenler varsa zamanında ataları yurdumuza girmiş senin gibilerdir, bunu Türk Milletine mal edemezsin. Ayrıca bilmeyerek yorum yapan sensin çünkü insanlık bilincin ve bilgin sıfır. Ellerimi kirli görebilirsin, önce gözlüğünü temizlemen gerekiyor. Belli oluyor ki çamurlu bir bataklıktan gelmişsin.

yanıt0
yanıt0
PROF.emrecan09@hotmail.com:

İKİ YORUMCU DA BİRAZ HAKLI BİRAZ HAKSIZ. BİR DÜŞÜNCE YANLIŞ YA DA DOĞRU İNSANLAR BUNLARA UYUP UYMAMAKTA SORUMLUDUR. İNSANLARDA HAYVANİ İÇ GÜDÜLER OLMAZSA BU DARVİNİZM KABUL GÖRMEZDİ ALTAY ADLI YORUMCU. ÇAĞLAR SEN DE BİRİ BÖYLE YORUM YAPTIĞINDA İŞİ YOBAZLIĞA VURAMAZSIN. ADAM KISMEN HAKLI...SEN DE ÖYLE.

yanıt0
yanıt0
hoca:

zina haramdır mastürbasyonda mutlak haramdır müslüman eline beline diline sahip çıkmalıdır

15
20
yanıtYanıtla
HAKemrecan09@hotmail.com:

Kendi kafana göre şu haram bu helal diyemezsin. Bu konuda Ayetler var. Mastürbasyonun haram olduğunu söyleyemezsin.

yanıt0
yanıt0
BEŞER ADEMemrecan09@hotmail.com:

HOCA ÖYLE DİYORSUN DA BU GENÇLERİN İHTİYAÇLARI VAR İŞSİZLER EVLENDİRELİM DESTEK OLALIM DEMİYORSUN ASIL SENİN KAFAN HARAM...ADAMLAR FAKİRLİKTEN EVLENEMİYOR MASTÜRBASYON YAPIYOR. ORAYA BURAYA SALDIRMIYOR...

yanıt0
yanıt0
HOCALARIN HOCASIemrecan09@hotmail.com:

DESTEKLİ SALLAYALIM HOCA DENEN ......

yanıt0
yanıt0
minaremami@mynet.com:

ihtilam olmak serbesttir hegece bir başkasıyla :)))))

yanıt0
yanıt0
HACImmm@gmail.com:

adam mastürbasyon yapmasında gitsin zina mı etsin git evlen diyeceksin o da kolay değil

yanıt0
yanıt0
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title