Haberler

Göztepe'den Yassine Atağı

Transfer sezonunda Torku Konyaspor'dan Benjamin Fuchs, Gençlerbirliği'nden Jacques Gosso ve Ratingen'den gurbetçi Alican'ı renklerine bağlayan Göztepe, Noveç'in Stabeak takımından ofansif orta saha Yessine El Ghanasyy ile görüşmelere başladı.

Transfer sezonunda Torku Konyaspor'dan Benjamin Fuchs, Gençlerbirliği'nden Jacques Gosso ve Ratingen'den gurbetçi Alican'ı renklerine bağlayan Göztepe, Noveç'in Stabeak takımından ofansif orta saha Yessine El Ghanasyy ile görüşmelere başladı. Teknik direktör Metin Diyadin'in Orduspor'un başındayken de ısrarla istediği Fas asıllı Belçikalı oyuncunun önce Bursaspor'la temasa geçtiği ancak yeşil beyazlıların transferden son anda vazgeçtiği bildirildi.

Bursaspor'un aradan çekilmesiyle Göztepe'nin Ghanassy'i almak için harekete geçtiği, futbolcunun yıllık maliyetini 350 bin euroya çekmeye çalıştığı ifade edildi. Stabeak takımıyla sözleşmesini fesh eden 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor. Futbola Belçika'nın La Louviere takımında başlayan Ghanasyy, Gent, West Bromwich, Heerenveen ve Al Ain'de oynadı, Belçika A Milli Takımı'nda ise 1 maç forma giydi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Benjamin Fuchs Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title