Haberler

Gözaltına Alınan 20 Kişiden 14'ü Tutuklandı

Mardin merkezli 27 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 14'ü tutuklandıAlınan bilgiye göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 27 ilde düzenlenen ve aralarında eski Mardin valileri Turhan Ayvaz ve Ahmet Cengiz, vali yardımcıları Selim Palamut, Hüseyin Avcı ve Şenol Koca, eski il emniyet müdürleri Derviş Kara ve Mustafa Aygün, örgütün sözde il imamları ile iş adamının da yer aldığı 20 kişi, savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Mardin merkezli 27 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 14'ü tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 27 ilde düzenlenen ve aralarında eski Mardin valileri Turhan Ayvaz ve Ahmet Cengiz, vali yardımcıları Selim Palamut, Hüseyin Avcı ve Şenol Koca, eski il emniyet müdürleri Derviş Kara ve Mustafa Aygün, örgütün sözde il imamları ile iş adamının da yer aldığı 20 kişi, savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan ve aralarında eski il emniyet müdürleri Kara ve Aygün, örgütün sözde il imamları ve iş adamları ile polislerin de yer aldığı 14 kişi tutuklanırken, eski valiler Ayvaz ve Cengiz, vali yardımcıları Palamut, Avcı ve Koca ile Emniyet Müdürü Akın Kunt adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mardin merkezli 27 ilde gerçekleştirilen "Şehit Emniyet Amiri Gaffari Güneş" operasyonunda 68 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden 20'si dün adliyeye sevk edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Cengiz Turhan Ayvaz Derviş Kara Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title