Haberler

Gönül İşleri'nin İkinci Tanıtımı Yayınlandı

Güncelleme:

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Gönül İşleri dizisinin ikinci tanıtımı da geçtiğimiz akşam STAR TV'de yayınlandı.

"Üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesi"

Annelerinin aniden gidişiyle kendileriyle ve babalarıyla birlikte bir başlarına kalan üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesini anlatan Gönül İşleri'nde Bennu Yıldırımlar, üç kız kardeşin en büyüğünü canlandırıyor. Düğün organizasyonu yapan bir şirkette çalışan büyük abla Servet, Selma Ergeç'in canlandırdığı aşktan yana şansı hiç gülmeyen Saadet ve evin en küçüğü, en delidolusu, en hayalperesti Sinem Kobal'ın canlandırdığı Sevda ve babalarının "her şeyi ters" hikayesinde, her kadın kendi arayışlarını bulacak… Dizide Timuçin Esen, Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı Servet karakterinin eşi Yılmaz rolünde izleyici karşısına çıkacak. Fırat Çelik ise Selma Ergeç'in canlandırdığı Saadet'in evlenmek üzere olduğu Asrın rolünde yer alacak.

Ekim'de Star TV ekranlarına gelecek olan Gönül İşleri güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Sinem Kobal, Selma Ergeç, Bennu Yıldırımlar'ın yanı sıra Timuçin Esen, Fırat Çelik ve Ali Ersan Duru da yer alıyor.
Yönetmenliğini Türkan Derya'nın üstlendiği Gönül İşleri'nin senaryosunu ise Necati Şahin'in yazıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bennu Yıldırımlar Selma Ergeç Erol Avcı Star Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title