Haberler

Gisele Bündchen'den Türkiye'ye Teşekkür

Türkiye'ye gelen Gisele Bündchen, kendisine ve markasına gösterilen ilgiyi "Türkiye başarısı" başlığıyla sitesinde duyurdu.

Geçtiğimiz Nisan ayında Twigy bünyesinde 'Ipanema Gisele Bündchen' markasının lansmanı için Türkiye'ye gelen Gisele Bündchen, kendisine ve markasına gösterilen ilgiyi "Türkiye başarısı" başlığıyla sitesinde duyurdu.

Dünyanın en ünlü ve en çok kazanan modeli Gisele Bündchen, Twigy bünyesinde yer alan Ipanema Gisele Bündchen'e olan yoğun ilgi sebebiyle sitesinden Türkiye'ye teşekkürlerini sundu.

Sitede ayrıca şu ifadeler yer buldu: "2011 yılının en iyi etkinlikleri arasında beni seçtiğiniz için Türkiye'ye teşekkür ederim." Gisele, 2011 yılı Nisan ayında, 'Ipanema Gisele Bündchen' markası için Türkiye'ye gelmiş ve Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in konuğu olmuştu.

Gerek Türkiye'de gerekse tüm dünyada yankı bulan organizasyon, yalnızca magazin basınını değil tüm Gisele severleri heyecanlandırmış ve Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Gisele Bündchen'in resmi sitesinde yayınlanan ' Türkiye Başarısı' başlıklı haberde, '6 Nisan 2011'de sandalet koleksiyonunu tanıtmak için Türkiye'de bulunan Gisele'in podyumda bir gösteri yaptığı Butterfly ve Hot Sands koleksiyonlarını tanıttığı yer buldu.

Ipanema Türkiye distribütörü Twigy, Gisele Türkiye'ye gelmeden önce İstanbul genelinde binden fazla afiş ve billboardu Gisele'in görselleri ile donatmıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gisele Bündchen Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title