Haberler

Girişim Organizasyon İlk Yaşını Kutladı

Güncelleme:

Girişim Organizasyon; ilk yılını Orman Park'ta düzenlenen yemek programıyla kutladı.

Adapazarı'nda bir yıl önce Sedaş Ödeme Noktası olarak kurulan ve birçok kurum faturaları da tahsil eden Girişim Organizasyon; ilk yılını Orman Park'ta düzenlenen yemek programıyla kutladı.

Sakarya'nın Adapazarı İlçesi'nde bir yıl önce Orhan Gazi Kültür Merkezi (Orhan Cami karşısı) altında SEDAŞ Ödeme Noktası olarak kurulan, 1 yıl içerisinde Yenicami (Sakarya Caddesi) ve Bosna Caddesi'nde şubelerini de faaliyete geçiren Girişim Organizasyon; ilk yılını tüm personelin katılımıyla Orman Park'ta düzenlenen neşe dolu muhteşem bir yemek programıyla kutladı.

TÜM KURUMLARA HİZMET

Başta SEDAŞ faturalı tahsili olmak üzere; SASKİ, AGDAŞ, GSM Operatörleri, İnternet, SSK Pirimler, Bağkur, Digitürk, Dsmart, Motorlu Taşıtlar Vergisi gibi tahsilâtları yaparak, kontör yükleme noktasında 11 deneyimli personeliyle hafta içi 08.30 ile 18.00 saatleri arasında hizmet veren Girişim Organizasyon; bu başarısını düzenlenen özel bir personel yemeğiyle kutlayarak kanıtladı.

BİRİNCİ YIL VE DOĞUM GÜNÜ

Gecede çifte mutluluk yaşayan Girişim Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara "Girişim Organizasyon hep beraber nice yıllara" yazılı pastayı doğum günü olan Fidan Akar ile Hilal Numal ve en sevecen personellerinden Kevser Aydemir ile birlikte kesti. Gecede tüm personelini tek tek kutlayarak, göstermiş olduğu başarılarından dolayı çalışan tüm personeline birer hediye takdim etti.

BİRİNCİ YIL VE DOĞUM GÜNÜ

Gelinen noktayı dile getiren Girişim Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara; özellikle Orhan Cami karşısındaki SEDAŞ Ödeme Noktası'ndaki yoğunluğun aşılmasıyla ilgili yaptıkları çalışmayla elektronik numaratör koyarak, iki personel daha artırdıklarını söyledi. Bu sıkıntıları ve yoğunluğu Yenicami ve Bosna Caddesi'ndeki şubeleri de açarak, giderdiklerini ifade eden Başkan Kara; çocuklu bayanlar, özürlüler ve 65 yaş üstü kişilere öncelik tanındığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Saraybosna Adapazarı Sakarya Sedaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title