Haberler

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Attar'dan Eynesil İlçesine Ziyaret

Giresun Üniversitesi'ne bağlı birimlerde inceleme ve ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof.Dr.gitti.

Giresun Üniversitesi'ne bağlı birimlerde inceleme ve ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, Eynesil ilçesine

gitti.

İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nu makamında ziyaret eden Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nu ziyareti sırasında yaptığı konuşmada ilçe halkının tek yürek olarak eğitim alanında büyük başarıya imza attığını söyledi. İlçedeki Meslek Yüksek Okulu'ndaki müdür değişikliği ile de ilgili değerlendirme yapan Rektör Attar " Sivil Toplum Kuruluşlarının, siyasilerin, işadamlarının ve halkın tek yürek olmasında kazanan ilçemiz oldu. Böyle bir mücadelenin ardından okulda yapılan görev değişiminde ilçenin sesine kulak vermeme lüksümüz yoktur. Bizde ilçemizin isteklerine kulak vererek ilçe kadar heyecan duyan, ilçeye gönül veren, birisini atadık. Yeni müdür olarak atadığımız arkadaşımız aynı zamanda tecrübeli ve branşı da okuldaki eğitim verilen okul öncesidir. Atadığımız arkadaşlardan beklediğimiz ilçe halkının istediğinde kendisine ulaşabilmesidir" dedi.

Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ise

"Okulumuzun açılmasında ve yapılmasında rektörümüzün büyük fedakarlıkları ve özverileri oldu. Kendisine minnettarız. Bize çok destek oldu. Kendisini ilçemizde rektör olarak ağırlamak görmek onur verdi. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da okulumuz için gerekeni yapacağız. 200 kişilik öğrenci yurdumuzun yanı sıra 300 kişilik yurt çalışmamız daha vardır" diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Aygün Attar yaptığı ziyaretlerin ardından ilçede dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. İlçe halkı ise rektör Prof. Dr. Aygün Attar'a sevgi gösterisinde bulunurken, Attar daha sonra Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu'na giderek burada öğrencilerin sorunlarını dinledi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Üniversitesi Coşkun Somuncuoğlu Aygün Attar Eynesil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title