Haberler

Gerdek Gecesinde Gelinliği Çaldılar

Ankara'da 3 Temmuz'da Evlenen M.a. ve D.a. Çifti, Düğün Töreninin Ardından Evlerine Gitti. Yeni Evli Çifti Eve Kadar Takip Eden Mehmet Ş., Uğur Ö. ve Üçler A., Sabaha Karşı İçeri Girdi.

Ankara’da 3 Temmuz’da evlenen M.A. ve D.A. çifti, düğün töreninin ardından evlerine gitti. Yeni evli çifti eve kadar takip eden Mehmet Ş. (26), Uğur Ö. (24) ve Üçler A. (26), sabaha karşı 04.00 sıralarında içeri girdi.

Şüpheliler, salonda bulunan gelinlikle, takı torbasını alıp kaçtılar. Tıkırtılar üzerine salona giden çift, soyulduklarını anlayınca polisi aradı. Hırsızlık Bürosu dedektifleri, parmak izinden Mehmet Ş., Uğur Ö. ve Üçler A.’yı belirleyip yakaladı. Mehmet Ş., ifadesinde “Birkaç ay sonra düğünüm olacaktı. Gelinlik fiyatları çok yüksek olunca arkadaşlarımla yeni evli çifti soymayı planladık. Takip ettiğimiz çiftin evine sabaha karşı girdik. Gelinlik salonda kutu içindeydi. Hemen yanında ise takılar vardı. Hemen alıp kaçtık. Diğer odalara girmedik” dedi. Şüphelilerin evinde yapılan aramada, çalınan gelinlik ile takıların bir kısmı bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title