Haberler

FETÖ'nün "altın çocukları" hücre evinde polis operasyonuyla yakalandı

Güncelleme:

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in örgütün emniyetteki üst düzey yapılanmasında gelecek vadeden kişiler olarak gördüğü "altın çocuklar" arasında bulunan eski emniyet müdürleri Cemil Ceylan ve Hüsrev Salmaner, Ankara'da saklandıkları hücre evinde polis operasyonuyla yakalandı.

FETÖ firarisi eski emniyet müdürleri Cemil Ceylan ve Hüsrev Salmaner, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde saklandıkları hücre evinde polis operasyonuyla yakalandı.

FETÖ'NÜN "ALTIN ÇOCUKLAR" YAKAYI ELE VERDİ

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünde üst düzey konumda olan ve firari olarak aranan eski emniyet müdürleri Cemil Ceylan ev Hüsrev Salmaner, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Örgütsel faaliyetlerini sürdükleri öğrenilen 2 örgüt mensubunun elebaşı Fethullah Gülen'in örgütün emniyetteki üst düzey yapılanmasında gelecek vadeden kişiler olarak gördüğü "altın çocuklar" arasında bulunduğu belirtildi.

FETÖ'nün 'altın çocukları' hücre evinde polis operasyonuyla yakalandı

BİRÇOK SUÇTAN ARANIYORLARDI

Şahısların örgütün kendi aralarında iletişim ağı olarak kullandıkları ByLock isimli programı kullanmaktan ve birçok dosyadan suçları bulunurken polisten kaçmak için kılık kıyafet ve eşkal değiştirdikleri ve hücre evinin deşifre olmaması adına kendi aileleriyle ve örgüt mensubu şahıslarla görüşmede; hücre evine yakın konumda olan başka bir daireyi daha kiralayarak orayı kullandıkları öğrenildi.

ÖRGÜTSEL DOKÜMAN, BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri tespit ettikleri iki adrese de eş zamanlı operasyon gerçekleştirirken operasyonda çok sayıda örgütsel doküman, bilgisayar ve cep telefonu ele geçirildiğini bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüsrev Salmaner Cemil Ceylan Haberler

500

Yorumlar (36)

Toplum mÜhendisi:

Şimdi altın kızlar olacaklar .

26
26
yanıtYanıtla
redkit:

Dalton kardesler oldular

yanıt4
yanıt7
biraz akıl:

hangi hücre evi hangi silah hangi döküman hangi ihanet anca hamaset.

28
19
yanıtYanıtla
Nur:

Çok doğru!

yanıt10
yanıt8
Klavye Pehlivanı...:

Amacin ne...

yanıt3
yanıt3
Sen:

Feto ve övenleri destekçileri vatan hainidir.

yanıt11
yanıt7
Konyalı:

fetö ağzı ile yapılan yorum. Hamasetmiş... Kökünüz kurusun inşaallah..

yanıt3
yanıt2
ordu:

şimdi kesin vatan hayini ve cehennemlik derler sana kardeş. Allah ve vatan bunların tekelinde. .

yanıt2
yanıt1
madara:

Çok haklısınız ama işte anlayana sivri sinek saz ne yazık ki . . ! Allah kahretsin yezidi ve zulme sessiz kalan dilsiz şeytanları. . .

yanıt1
yanıt0
ref:

Fetöye parsel parsel verenler öve öve bitiremeyenler kargalar güler diyenlere niye dokunulmuyor

31
10
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title