Haberler

Evine Doğalgaz Bağlatı, 100 Metrekare Dairenin Sahibi Oldu

Kayseri'de, evine doğalgaz bağlatan işçi emeklisi 80 yaşındaki Ahmet Abdioğlu, Kayserigaz'ın düzenlediği doğalgaz abonelik kampanyası apartman dairesi çekilişinde, 100 metrekare dairenin sahibi oldu.

Kayseri'de, evine doğalgaz bağlatan işçi emeklisi 80 yaşındaki Ahmet Abdioğlu, Kayserigaz'ın düzenlediği doğalgaz abonelik kampanyası apartman dairesi çekilişinde, 100 metrekare dairenin sahibi oldu. Bu yaşına kadar şans oyunlarından bir şey çıkmadığını söyleyen Abidoğlu, "Çok sevindim. 80 yıl sonra yüzümü güldüren daireye en kısa sürede taşınacağım."dedi.

Kayserigaz, Kayserili vatandaşların doğalgaza geçişi için her her sene değişik kampanyalar düzenliyor.Bu sene doğalgaz abonelik kampanyasında, bir kişiye apartman dairesi çekilişi düzeenlendi. Milli Piyango İdaresi ve Kayseri Birinci Noter Vekili Mesut Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen çekilişte, 189 nolu çekiliş numarasıyla 80 yaşındaki Ahmet Abdioğlu, Suat Altın konutlarından 100 metrekarelik dairenin sahibi oldu. Ahmet Abdioğlu düzenlenen törenle evin anahtarı ve tapusunu aldı.

Hürriyet Mahallesi'nde tek katlı bahçeli evde oturduğunu belirten emekli işçi Abdioğlu bugüne kadar hiçbir şans oyunundan yüzünün gülmediğini belirterek, "310 lira ödeyerek Hürriyet Mahallesi'ndeki tek katlı evime doğalgaz bağlattım. Dolayısıyla doğalgaz abonelik kampanyasına da katılmış oldum Kayseri gaz yetkilileri beni arayarak apartman dairesinin çıktığını müjdelediler. Çok sevindim. 80 yıl sonra yüzümü güldüren daireye en kısa sürede taşınacağım" dedi.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ise, kampanya süresince 10 bin abone kaydettiklerini belirterek, "Kampanya döneminde doğalgazın konforu ve rahatlığını seçen, Kayseri'nin havasının daha temiz olması için yatırım yapan müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Kayseri'de doğalgaz abone sayısı 278 bine ulaştı. Kentteki doğalgaz kullanımı yüzde 65 oldu." şeklinde konuştu.

OE-DÖ(OE/AK) - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title