Haberler

Ev Hanımından Anlamlı Tepki

Terör Örgütü Tarafından Şehit Edilen 15 Askerimizin Ardından Kocaeli'de Bir Ev Hanımı Kurduğu Stantta Şehitlerin Ruhlarına Fatiha Okunması İçin Şeker, Terörü Destekleyenlerin Bir Taraflarına Yakmaları İçin de Kına Dağıtıyor.

Terör örgütü tarafından şehit edilen 15 askerimizin ardından Kocaeli'de bir ev hanımı kurduğu stantta şehitlerin ruhlarına Fatiha okunması için şeker, terörü destekleyenlerin bir taraflarına yakmaları için de kına dağıtıyor.

Kocaeli'nin Yeniköy beldesinde oturan ev hanımı Güler Akçay teröre kurban verdiğimiz şehitlerimiz için bir fatiha okunmasını isteyerek şeker dağıtırken diğer taraftan PKK ve kardeşi olduğunu iddia ettiği DTP'ye bir yerlerine sürsünler diye "bir kınada siz göndermezmisiniz" diyerek stant açtı.

Terörün ciğerlerimizi yaktığını anlatan Güler Akçay, şöyle konuştu: "Daha düne kadar annelerinin kuzusu olan 15 gencimiz şehit oldu. Artık toplumsal olarak duyarlı olmalıyız ve bu duyarlılığımızı yetkililere duyurmalıyız ve harekete geçirmeliyiz. Daha kaç gencimiz şehit olacak. Günlerdir şehitleri düşünüyorum, ağlıyorum. Bu nedenle bugün stant açtım ve şehitlerimize bir fatiha okunması ve PKK'nın kardeşi olan DTP'ye de gönderilmek üzere kına hazırlattım. Benim hiçbir siyasi partiyle işim yok. Benim

çocuklarımda şehit olmadı ama şehit olanlarda benim çocuklarım."

Güler Akçay, 3 gün boyunca stant açarak terörü ve destekleyenleri lanetleyeceğini belirtti.

(GA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
title