Haberler

Ethem Sarısülük'ü Vuran Polis Tahliye Edildi

Güncelleme:

Gezi Parkı olayları sırasında Ankara'da vurularak öldürülen Ethem Sarısülük'ün katil zanlısı polis memuru Ahmet Şahbaz tahliye edildi.

Gezi Parkı olayları sırasında Ankara'daki protesto gösterilerinde vurularak öldürülen Ethem Sarısülük'ün katil zanlısı polis memuru Ahmet Şahbaz tahliye edildi.

AHMET ŞAHBAZ'IN AVUKATI: OLMASI GEREKEN BUYDU

Ahmet Şahbaz'ın avukatı Uğur Ceyhan, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Şahbaz'ın cezaevinde çıktığını belirterek, "Olması gereken de buydu. Mahkeme delillerin toplandığına karar vererek tahliye kararı verdi" dedi.

SARISÜLÜK'ÜN AVUKATI: ŞİDDETİ TEŞVİK EDER

Ethem Sarısülük'ün avukatı Kazım Bayraktar, Şahbaz'ın tahliyesine ilişkin "Şu yaşadığım süreç içinde bu tahliye kararının anlamı, polisin halka karşı her türlü şiddeti teşvik edici mahiyette bir karardır. Yargıtay'ın bozma kararında esasa girilmedi. Sadece bazı delillerin araştırılması üzerinde, usulden bir bozma kararı verdi. Bu bozma kararı çerçevesinde düşündüğümüzde mahkemenin daha önce verdiği hapis cezasının değişmesini gerektirecek yeni bir durum söz konusu değil. Yeni bir kanıt da söz konusu değil. Üstelik bozmadan sonra yapılması gereken yargılama yapılmadan böyle bir karar verilmiş olması biraz önce söylediğim düşünceyi teyit eder nitelikte" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ethem Sarısülük Ahmet Şahbaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (227)

Şah:

Allahından bulsunlar sadece katiller değil katilleri bırakanlar da

50
117
yanıtYanıtla
R.ivedik:

Hakimlerimizi tebrik ederim isabetli kararlari icin hatta bu polis arkadasa özel prim versinler

149
16
yanıtYanıtla
1111can:

adeleti kaldırma partisi eee kılavuzu tayyip olanın :d

22
110
yanıtYanıtla
YİGİDO VATANA AŞIK:

Polisin hiç yatmaması gerekiyordu Sonuçta bir teröristi öldürdü

107
15
yanıtYanıtla
Vatan 38:

Adalet yerini buldu.

96
23
yanıtYanıtla
harun:

Polisi oyuncak mı sandınız. emniyet güçlerine karşı gelenin cezası budur. böyle olmalıdır.

97
21
yanıtYanıtla
cccGakkosreisccc:

Tazminat almayi hak etmistir anasinin ak sutu gibi helaldir kahr olsun komimizm kahr olsun emperyalizm yasasin Türkiye Cumhuriyeti

107
10
yanıtYanıtla
NRG:

oohh yağlarım eridi iykide tahliye etmişler

91
25
yanıtYanıtla
sonunda adalet yerini buldu.:

yattığı günlerin, ayların hesabını kim verecek?!!!!

91
24
yanıtYanıtla
kader:

100 kisi saldiriyor ne yapicakti sumu sikicakti nefsi mudafa yuzunu kapatanlarin neyin pesinde olduklarini biliyoruz

97
15
yanıtYanıtla
Tüm 227 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title