Haberler

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Gelevera Deresi çevresinde çalışmaları inceledi

Güncelleme:

Espiye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Karadere, Gelevera Deresi çevresinde yürütülen çalışmaları inceledi. Karadere, derenin ve bölgenin daha modern bir görünüme kavuşmasını hedeflediklerini belirtti. İhale tamamlandıktan sonra belediye olarak da dere kenarında yeni çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.

? Espiye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Karadere, Gelevera Deresi çevresinde yürütülen çalışmaları inceledi.

İlgililerden bilgi alan Karadere, gazetecilere, derenin ve bölgenin daha modern bir görünüme kavuşmasını hedeflediklerini belirtti.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Hacıköy köyü ile derenin Karadeniz'e döküldüğü alana kadar taş duvar yapım işinin ihalesinin tamamlandığını aktaran Karadere, belediye olarak da dere kenarında yeni çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.

Karadere, desteklerinden dolayı AK Parti Giresun milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür ile ilgililere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Karadere Gelevera Deresi AK Parti Espiye Çevre Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title