Haberler

Eşi Tarafından Öldürülen Emniyet Amiri, Toprağa Verildi

Kilis'in Musabeyli ilçesi'nde eşi tarafından öldürülen ilçe emniyet amiri 33 yaşındaki Hüseyin Kurak, baba ocağı Malatya'nın Güzelyurt Beldesi Karamahmut Köyü'nde toprağa verildi.

Kilis'in Musabeyli ilçesinde eşi tarafından öldürülen ilçe emniyet amiri 33 yaşındaki Hüseyin Kurak, baba ocağı Malatya'nın Güzelyurt Beldesi Karamahmut Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eşi S.Kurak tarafından silahla öldürülen Başkomiser Hüseyin Kurak, Paşa Camisinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenaze namazına Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Malatya ve Kilis emniyetinden yetkililer yakınlar ile vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde sinir krizleri geçiren anne Aysel Kurak ve kardeşi Ayşegül Kurak güçlükle ayakta durabildiler. Emniyet Amiri Kurak'ın kardeşi Uğur Kurak'ın da Aydın'da başkomiser ablasının ise Elazığ'da polis memuru olduğu öğrenildi. Hüseyin Kurak'ın babasının ise polis olduğu ve 30 yıl önce Mersin'in Tarsus ilçesinde şehit düştüğü belirtildi.

Bu arada toprağa verilen Emniyet Amiri Hüseyin Kurak'ın bugün doğum günü olduğu bildirildi. Öte yandan emniyet amiri Kurak'ın, babasının yıllar önce şehit düştüğü 5 Aralık tarihinde öldürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

title