Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Narman'da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

Güncelleme:

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Narman ilçesinde partililerle bir araya gelerek Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Sekmen, yaptığı konuşmada Narman'a yapılan hizmetleri ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, Narman ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında partililerle bir araya geldi.

İlçe merkezindeki açılışta konuşan Sekmen, kent genelini karış karış gezdiklerini söyledi.

Yaptığı ve yapacağı projelere değinen Sekmen,"Narman bizim çok hizmet yaptığımız yerlerden biri. Her alanda hizmetlerimiz oldu. Erzurum ve çevresinde yaparız dediklerimizi yaptık, yine de yapmaya devam edeceğiz. Bizi kimse durduramaz, kentsel dönüşüm bizim işimiz. Yerleşim yerlerimizi depreme dayanıklı yapacağımıza söz veriyoruz. 'Tüp gaz' yerine 'doğal gaz' hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Kadınlara istihdam amaçlı destek kooperatifleri kuracağız. Üniversite öğrencilerimize yardım yaptık, ve bu yardımlar devam edecek." dedi.

Sekmen ve beraberindekiler, daha sonra ilçede ziyaretlerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Sekmen Erzurum Narman Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title