Haberler

Erkan Can & Güven Kıraç YouTube'da!

Güncelleme:

Usta oyuncular Erkan Can ve Güven Kıraç, "Mesela Dedik" adıyla hazırladıkları programlarıyla dijital dünyanın en büyük yayın ağı olan YouTube'da!

Usta ikili kendi kanallarında, daha önce BluTv için hazırladıkları ve büyük beğeni toplayan,''Bize Gezmek Olsun'' serisinin devamı niteliğinde seyahatlere mesela dedik diyerek devam edecekler.

Erkan Can ve Güven Kıraç'ın, ''Mesela Dedik'' adını verdikleri kanallarının en önemli özelliği tüm içeriklerin özgün olması ve burada dostlarıyla kendilerine has üsluplarıyla sohbet edecek olmaları!

''Mesela Dedik'' kanalı için Erkan Can ve Güven Kıraç, ''yeni medyanın özgür ortamında çok eğleneceğiz ama bilgilendirmekten de hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz! Bazen baş başa bazen ise dostlarımızla kendi tarzımızda keyifli vakitler geçireceğiz. '' dedi.

"Mesela Dedik" adlı YouTube kanalları için İstanbul'da çalışmalara devam eden ikili, Haziran ayında Sicilya'da çekimler yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

DOST Partisi Güven Kıraç Erkan Can Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title