Haberler

Erdoğan: Beşiktaş Futbolda Başarılı Bir Sezon Geçirmiştir

Turkcell Süper Lig'i Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Ardından 73 Puanla 3. Sırada Tamamlayarak UEFA Kupası'na Gitmeye Hak Kazanan Beşiktaş'ın Asbaşkanı Levent Erdoğan, Başarılı Bir Sezon Geçirdiklerini Söyledi.

Turkcell Süper Lig'i Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından 73 puanla 3. sırada tamamlayarak UEFA Kupası'na gitmeye hak kazanan Beşiktaş'ın asbaşkanı Levent Erdoğan, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, kamuoyunun ve medyanın gözü önünde ellerinden alınan bunca puana rağmen Beşiktaş'ın futbolda başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, ''Şampiyon takımın az farkla gerisinde olan ve ikinci Fenerbahçe ile eşit puanlara sahip olarak ligi tamamladık. Elimizden haksız puanlar alınmasıydı, Beşiktaş açık ara şampiyon olurdu. Elimizden haksız olarak alınan puanlar, rakiplerimizin elinden alınmış olsaydı bugün belki düşme hattında olacaklardı'' dedi.

Takımda defans ve orta sahada aksayan yönlerin olduğunu kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, ''Transferde birebir kulüplerle temas halindeyiz. Aracısız olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Arama tarama ekibimizin verdiği bilgiler dahilinde defansa ve orta sahaya takviye yapacağız. Ayrıca gerekli gördüğümüz bir kaç noktaya yetenekli futbolcuları alacağız. En az hatayla başarılı transferler yapacağız'' diye konuştu.

Erdoğan, önümüzdeki günlerde tüm spor camiasının gözlerini kamaştıracak stadın temelini atacaklarını ve bu projeyi kısa sürede bitireceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title