Haberler

Erbaa Balık Pazarı Açıldı

Güncelleme:

Erbaa'da "dört mevsim balık" sloganı ile, Balık Pazarı Yöresel Ürünler Pazarı içerisinde hizmet vermeye başladı.

Önceleri Erbaa'da seyyar tezgahlarda balık satan balıkçı esnafı yeni yerlerinden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.Balıkçılar açık alanda seyyar olarak hizmet verirken bazen kar ve buzun üstünde ekmek paramızı kazanmaya çalışıyorduk.Şimdi ise kapalı ve temiz bir alanda hizmet vermeye başladık.Balık pazarı ile birlikte artık bizlerinde esnaf kimliği oldu.Bizleri zor şartlarda balık satmaktan kurtarıp,böyle güzel bir mekan tahsis eden Belediye Başkanımız Ahmet Yenihan'a çok teşekkür ederiz dediler.

Başkan Yenihan ise yeni Balık Pazarı ile ilgili verdiği demeçte; "Tüm hizmetlerimizi insan odaklı projelendiriyoruz. Bunlardan biride Erbaa Balık Pazarı. Yeni hizmet vermeye başlayan balık pazarımız ile balıkçı esnafımızı kışın zor şartlarda balık satmaktan kurtarmış olduk.Halkımıza daha nezih bir ortamda alışveriş yapmak ve periyodik denetimleri yapılan balıkları tüketme imkânı sağlamış olduk."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title