Haberler

Enka Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları Kapanışını Yapıyor

Güncelleme:

2017 yılı Oscar Ödülleri'nde ödül kazanan sinema filmlerinin gösterimiyle finalini yapacak olan ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, yeni sezona hazırlanmak üzere etkinliklerine sonbahara kadar ara veriyor.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları'nın son haftasının ilk konuğu 2017 Oscar Ödülleri'nde En iyi kadın oyuncu ve En iyi yönetmen başta olmak üzere 6 ödül kazanan La La Land olacak. Başrollerinde Emma Stone ve Ryan Gosling'in yer aldığı La La Land; hayatlarında yön bulmaya çalışan iki tutkulu insan Sebastian ve Mia'nın kesişen yollarını 8 Ağustos Salı akşamı müzik dolu bir öyküyle perdeye taşıyacak.

Program, bu senenin en iddialı filmlerinden Yaşamın Kıyısında / Manchester by the Sea ile devam edecek. En iyi özgün senaryo ve Casey Affleck'in muhteşem performansı sayesinde En iyi erkek oyuncu Oscar ödüllerine sahip olan film, 9 Ağustos Çarşamba akşamı ENKA seyircisine duygusal saatler yaşatacak.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, finalini 2017'nin en merak edilen filmlerinden Ay Işığı/Moonlight ile yapacak. 2017 Oscar Ödülleri'nde En iyi film ödülünün yanı sıra En iyi yardımcı erkek oyuncu ve En iyi uyarlama senaryo ödüllerinin de sahibi olan film, insan ilişkileri ve genç siyahi bir adamın çocukluğundan yetişkinliğe kadar kendini keşfetmesine odaklanıyor. 10 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek etkinliğin ardından ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, yeni sezona hazırlanmak üzere sonbahara kadar ara verecek.

Gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere tüm sanat dallarını seyircisiyle bir araya getiren ENKA Kültür Sanat'ın müzik buluşmaları, 10 Ekim'de gerçekleşecek Fazıl Say konseri ile seyircisini yeniden selamlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ryan Gosling Emma Stone Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title