Haberler

En Sevilen "Sezen Aksu Şarkıları" Enka Sahnesine Konuk Oldu

Güncelleme:

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 12 Temmuz akşamı, Bora Öztoprak ve Emre Kınay'ı sahnesine konuk etti.

İkili konserde, en beğenilen Sezen Aksu şarkılarını seyircisiyle birlikte söyleyerek, keyifli bir performansa imza attı

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 29. Yıl Açıkhava Buluşmaları kapsamında 12 Temmuz Çarşamba akşamı, Bora Öztoprak ve Emre Kınay'ı ağırladı. Yakın arkadaşlara özgü atışmalar ve neşeli tavırlar ile seyirciye keyifli bir akşam yaşatan ikili, sahnede en bilinen ve sevilen Sezen Aksu parçalarını yorumladı. Hadi Bakalım, Tanrı İstemezse, Her Şeyi Yak, Ah İstanbul gibi kült haline gelen şarkıların yanı sıra; Mor ve Ötesi –Bir Derdim var, Athena-Kendi Yolumda gibi parçaların da yer aldığı keyifli bir repertuvar ile seyirciyi selamlayan ikili, konserin finalinde Goran Bregoviç imzalı Kalaşnikof ile dinleyiciyi coşturdu.

Büyük usta Haldun Dormen ENKA Sahnesi'nde
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, 17 Temmuz haftasında da tüm hızıyla devam edecek.
Büyük usta Haldun Dormen'in hem yazıp hem de başrolünde oynadığı Bir Zamanlar Gazinoda oyunu, 17 Temmuz Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşacak. Oyun, vaktiyle herkesin gönlünde taht kuran fakat bir olay neticesinde yolları ayrılan iki eski komedyenin yeniden buluşmasını konu alacak.

2016 yılının sevilen filmlerinden Kaptan Fantastik /Captain Fantastic ise 18 Temmuz Salı akşamı ENKA perdesine yansıtılacak. 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten uzak bir hayat yaşamak amacında olan Ben Cash'in, karısının ölümüyle bozulan düzenini konu alan film, Açıkhava'da seyircisiyle buluşacak. İkinci dünya savaşı esnasında, ulusa moral verecek propaganda filmleri çeken İngiliz bir film ekibinin hikâyesini ele alan, 2016 yapımı Aşkın Çekimi / Their Finest adlı film ise 19 Temmuz Çarşamba akşamı ENKA sahnesinde olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bora Öztoprak Emre Kınay Sezen Aksu Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title