Haberler

Emniyet Müdüründen Sigarayı Bırakın Uyarısı

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Sigara İçen Müdür Yardımcısının Odasına Kuru Kafa Fotoğrafı Yapıştırarak Sigarayı Bırakmasını İstedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, sigara içen müdür yardımcısının odasına kuru kafa fotoğrafı yapıştırarak sigarayı bırakmasını istedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, kendisinin çok az bir süre sigara içtiğini ve ilk fırsatta bıraktığını belirterek, emniyet personelinin de sigarayı bırakması için herşeyi yapacaklarını söyledi. Bugün Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Horasanlı'nın odasına giden Salih Tuczu, "Yanında getirdiği kuru kafa fotoğrafını dolabın üzerine yapıştırdı. Sigarayı bırakana kadar bu fotoğrafın burada kalacağını belirten Tuzcu, "Sigarayı bıraktığın zaman buraya güzel bir çiçek getireceğim. Bir an önce sigarayı sağlığın

için bırakmanı istiyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, iki hafta içerisinde personele sigaranın zararları ve sigarayı bırakma yöntemleri konulu iki konferans verildiğini belirterek şöyle konuştu: "Personelimizin sigarayı bırakması için her şeyi yapacağız. Sigarayı bırakmak isteyenleri uzmanlarla görüştüreceğiz. Gerekirse onlar için özel bir merkez kuracağız. Sadece personelimizin değil herkesin sigarayı bırakmasını istiyorum."

Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Horasanlı ise, 12 yaşından itibaren sigara içtiğini ifade ederek, "43 yıl oldu her gün 2 paket sigara içiyorum. Sigara bırakmak için bazı merkezlerle görüştüm. İnşallah sigarayı bırakırım. Sigaranın kötü bir alışkanlık olduğunu biliyoruz ama maalesef kullanıyoruz. İnşallah ben sigarayı bırakırım" diye konuştu.

(HİV-FM-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title