Haberler

Elite World Van Otel, Zafer Çağlayan'ı Ağırladı

Güncelleme:

Van için yeni teşvik sistemi elite world van'da masaya yatırıldı.

Elite World Van Hotel, T.C. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla "yeni teşvik sistemi" kapsamında gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yaptı.

Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Elik, Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık ve Elite World Van Otel Genel Müdürü Nuh Başar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, T.C. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Van Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Van milletvekilleri, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, TUSKON Başkanı Rizanur Meral, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki işadamları, oda başkanları ve davetliler katıldı.

Van'ın tek 5 yıldızlı oteli Elite World Van Hotel'de gerçekleştirilen "Yeni teşvik sisteminin Tanıtımı" toplantısında Doğu'nun bilim, sanayi ve turizm merkezi olan Van bölgesinin yeniden şekillenmesi ve kalkınması üzerinde duruldu. T.C. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında yeni teşvik sisteminde 6. bölgede yer alan Van'ın teşvik sisteminde yer almasıyla ilgili "Bölgenin kalkınmasından ve gelişmesinden huzursuz oluyorlar. Bu gün buraya geldiğimizde inadına buradayız diyoruz, inadına yapıyoruz, inadına yatırım yapıyoruz. Bu adeta teröre meydan okumadır. Evet bu bölgeye yatırım yapmak aslında teröre vurulan en büyük darbe olacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çağlayan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title