Haberler

Eğitime Desteğe Devam

Güncelleme:

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü'nün eğitime desteği devam ediyor.

İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, ilçe merkezi ve köylerde eğitim veren okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam Ünlü, sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sıcak diyaloglar kuran Ünlü, sorduğu sorulara doğru cevap veren öğrencilere kitap hediye etti.

Sorduğu tüm soruların öğrenciler tarafından doğru cevaplanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Ünlü, "Bilim ve teknolojin her geçen gün akıl almaz bir hızla geliştiği, adeta milletler arası bir yarışa dönüştüğü günümüzde millet olarak ön sıralarda yer almak istiyorsak şüphesiz ki bunun yolu çok ama çok çalışmaktan geçiyor. Bu eğitim yuvasının çatısı altında öğretmenlerinizin sizlere aktardığı bilgileri en iyi şekilde genç dimağlarınıza yerleştirirseniz ve her zaman altını çizdiğim üzere çok ama çok çalışırsanız başarı zaten kendiliğinden gelecektir. İnanıyoruz ki ülkemizi ve milletimizi daha ileri noktalara sizler taşıyacaksınız. Ben hepinize derslerinizde ve hayatınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ünlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title