Haberler

Dursunbey MYO'da Hayvancılık Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Güncelleme:

Dursunbey Meslek Yüksekokulunda, Dursunbey Belediyesi işbirliğiyle Hayvancılık ve Çiftçilik Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Dursunbey Meslek Yüksekokulunda, Dursunbey Belediyesi işbirliği ve Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinin de katılımıyla, Hayvancılık ve Çiftçilik Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Dursunbey Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Erdoğan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Feridun Emektar, öğretim elemanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ve Kaymakam Yaşar Aksanyar birer konuşma yaparak düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ederken, üniversitemize de teşekkürlerini sundu.

Daha sonra toplantıya konuşmacı olarak katılan Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Cengiz Ceylan 'Süt Sığırcılığında Ayak ve Tırnak Bakımı', 'Süt Sığırlarında Göz Hastalıkları' ve 'Buzağılarda Göbek Bölgesi Hastalıkları', Doç. Dr. İsmail Aytekin 'Buzağı İshalleri ve Korunma yöntemleri', Yrd. Doç. Dr. Mukadderat Gökmen de 'Kaliteli Çiğ Süt Üretimi ve Sağım Hijyeni' konularında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Programın sonunda konuşmacılar tarafından dinleyicilerin soruları da cevaplanırken, son olarak söz alan Dursunbey MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Erdoğan, Dursunbey'de bu tür etkinliklere bundan sonra da devam edeceklerini belirterek, toplantıya konuşmacı olarak katılan öğretim üyeleri ile etkinliğe destek olan Kaymakam Yaşar Aksanyar'a ve Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'a teşekkür etti.

Toplantı, konuşmacı öğretim üyelerine teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Erdoğan Yaşar Aksanyar Ruhi Yılmaz Dursunbey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title