Haberler

Down Sendromlu Mustafa'nın Beşiktaş Aşkı

Dün akşam oynanan derbi maçında Galatasaray'ı 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ın galibiyeti, taraftarlarını mutlu etti.

Dün akşam oynanan derbi maçında Galatasaray'ı 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ın galibiyeti, taraftarlarını mutlu etti. Bu galibiyet, Beşiktaş'ın fanatik taraftarı olan ve Ankara'nın Kazan İlçesi'nde oturan Down sendromlu 30 yaşındaki Mustafa Özer de çok sevindirdi.

Beşiktaş'ın tüm maçlarını televizyondan izleyen Mustafa Özer'in odası da Beşiktaş bayrağı ve futbolcuları ile süslü. Özer, Beşiktaş'ın, Galatasaray karşısında aldığı bu galibiyetin ardından sevincini Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile paylaştı. Özer'in başkan Ertürk'e sarılma anı ve sarfettiği cümleler, halk günü için Mavi Ay Masası'nda bulunan herkesi sevindirdi. Mustafa Özer'in sevinç anları, kameralara saniye saniye yansıdı.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk'e "Şampiyon bizim başkanım, başkanım, Lokman'ım, Böceğim. İnşallah şampiyonluk kupasını almak lazım" dedi. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise geçtiğimiz hafta babası Mustafa Ertürk'ü kaybetmişti. Belediye Başkanı'na başsağlığı dilemeyi de ihmal etmeyen Mustafa Özer, "İkinci kez tekrar başın sağ olsun başkanım" diyerek, Ertürk'ün yanından ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ertürk Mustafa Özer Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title