Haberler

Doğuştan memeleri olmayan keçinin yavrusuna sütanne bulundu

Güncelleme:

Osmaniye'de doğuştan memeleri olmayan bir keçi, yavrusu için sütanne bulundu. Hayvan Hakları Federasyonu ile yapılan görüşme sonucunda yavru keçi HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne yerleştirildi.

OSMANİYE'de, doğuştan memeleri olmayan keçinin dünyaya getirdiği yavrusuna sütanne bulundu.

Osmaniye'nin Yeniköy köyünde daha önce doğuştan memelerinin olmadığı fark edilmeyen keçi, sağlıklı bir oğlak doğurdu. Yavrusunun beslenme sorunu yaşaması üzerine anne keçinin memelerinin olmadığı görüldü. Yavru keçi için sütanne arayışına girildi. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile yapılan görüşme sonrasında keçinin yavrusu için sütanne bulunarak HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne yerleştirildi. Veteriner Hekim Ali Laçinbala, Doğum yapan anne keçinin memesinin olmadığı için beslenme sorunu yaşayan yavru için sütanne bulduk. Anne keçiler ile yavruları satın alınarak çiftliğe yerleştirildi. Yeni sütanne, hem kendi yavrusunu hem de memesi olmayan keçinin dünyaya getirdiği yavruya annelik yapıyor dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Hayvanlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title