Haberler

Doğuş Çay, V1 Challenge'da Madalya Mücadelesi Verecek

Güncelleme:

Türkiye'nin şehir içinde gerçekleşen tek motor sporları organizasyonu V1 Challenge 2012 heyecanı hız kesmeden devam ediyor!

Doğuş Çay da hem sponsorluğu hem de adını taşıyan otomobili ile bu heyecana ortak oluyor. V1 Challenge 2012 sezonunun; 7. ve son ayak yarışı 16 Aralık Pazar günü Körfez Pistinde gerçekleştirilecek.

Motor sporları heyecanını şehir merkezlerine taşıyan V1 Challenge 2012; 16 Aralık Pazar günü Körfez Pisti'nde nefesleri kesecek. 7. ve son ayak yarışının yapılacağı Körfez Pisti'nde gerçekleşecek olan V1 Challange 2012 Sponsorlarından Doğuş Çay, aynı zamanda adını taşıyan otomobili ile de bu yarışta mücadele verecek. Pilot tecrübesinin ön plana çıktığı yarışta iddialı olan Doğuş Çay otomobili geçtiğimiz yarışlarda ilk üçte yer almayı başardı. Bu başarıyı sağlayan ise tecrübeli pilot Burak Çukurova oldu. V1 Challenge 2012 7. ve son ayak yarışı, antrenman ve sıralama turlarının yapılmasıyla başlayacak, ardından kazananlar ilan edilecek. Yarışmada dereceye girenler ise görkemli bir ödül töreni ile madalyalarına kavuşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Çay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title