Haberler

Doğum Gününü Moskova'da Kutladı : Ali Ağaoğlu

Güncelleme:

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu doğum gününü, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un davetlisi olarak bulunduğu Moskova'da kutladı.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yakın dostu, Antalya Mardan Palace Otel'in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un davetlisi olarak doğum gününde Moskova'daydı.

Rus iş adamı İsmailov, dostlarıyla birlikte davet ettiği Ali Ağaoğlu için görkemli bir doğum günü partisi gerçekleştirdi. Moskova'da kendisi için hazırlanan doğum günü partisine katılan Ali Ağaoğlu: ' Değerli dostum İsmailov'un nazik davetiyle Moskova'ya geldik. Kendisi benim için çok özel bir doğum günü partisi düzenledi, yeni yaşıma dostlarımla beraber girdiğim için mutluyum' dedi.

İsmailov'a misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür eden Ağaoğlu, Rus iş adamı İsmailov'un davetine özel bir uçakla gitti. 2 gündür Moskova'da bulunan Ağaoğlu, Kremlin Sarayı ve dünyaca ünlü usta şairimiz Nazım Hikmet'in de mezarını ziyaret etme fırsatı buldu.



Kaynak: Bültenler / Güncel

Ağaoğlu Şirketler Grubu Telman İsmailov Ali Ağaoğlu Moskova Magazin Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title