Haberler

Diyarbakır'da Hortum

Diyarbakır'da etkili olan hortum galericiler sitesinin çatısını uçurdu.

Diyarbakır'da etkili olan hortum galericiler sitesinin çatısını uçurdu. Uçan çatı 30 aracın üzerine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır- Şanlıurfa karayolu 18. kilometresi üzerinde bulunan Diyarkent Oto Galericiler sitesinde meydana gelen hortum, sitedeki 26 iş yerinin üzerindeki çatıyı uçurdu. Hortumun etkisi ile uçan çatı bahçede bulunan 30 aracın üzerinde düştü. Olayın şokunu atlatamayan galericiler yaşadıklarına inanamadıklarını söyledi. Galericiler, kapının önünde otururken birden oluşan tozun ardından büyük bir gürültü ile çatının bahçedeki araçların üzerine düştüğünü söyledi. Büyük çapta maddi hasar yaşadıklarını belirten galericiler can kaybının olmamasına sevindiklerini dile getirdi.

Diyarkent Oto Galericiler Başkanı Mehmet Halim Turgut, olay anında bölgede olmadığını söyledi. Turgut, "Olay anında ben burada değildim. Telefonla bana bilgi verildikten hemen sonra gelip gördüm. Arkadaşlarımız dükkanlarının önünde otururken hortum oluşmuş ve 26 iş yerinin üzerindeki çatı araçların üzerine düşmüş. Allah'a şükürler olsun ki can kaybı ve yaralanan olmadı. Ancak büyük oranda zararımız var" dedi.

Hortumun uçurduğu çatı nedeniyle 8 aracının hasar gördüğünü belirten Mehmet Sincar isimli galerici ise hortum öncesinde oluşan tozdan içeri kaçtıkları için canlarını kurtardıklarını söyledi. Sincar, "Arkadaşlarımızla birlikte dükkanımızın önünde oturuyorduk. Bir anda rüzgar ile birlikte toz oluştu. Tozdan kaçıp içeri girdiğimizde ise büyük bir gürültü ile çatı yerinden fırlayarak bahçedeki araçların üzerine düştü. Can kaybı ve yaralanan olmadığı için şükrediyoruz. Ancak büyük oranda maddi hasar meydana geldi" diye konuştu.

Olayın ardından bölgeye 112 acil servis ambulansları ile birlikte arama kurtarma ekipleri gönderildi. Kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda can kaybının ve yaralamanın olmadığı tespit edildi. Bir süre incelemelerini sürdüren kurtarma ekipleri daha sonra olay bölgesinden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sincar Diyarbakır Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title