Haberler

Dha İstanbul - Sarıyer'de Çiftlikte Cinayet; Ağabey Kardeşini Öldürdü

Haber - Kamera: Hasan YILDIRIM- Mustafa ÖZDABAK- Özgür EREN / İSTANBUL DHASarıyer'de bir çiftlikte ağabey ile kardeş arasındaki kavga cinayetle son buldu.

Haber - Kamera: Hasan YILDIRIM- Mustafa ÖZDABAK- Özgür EREN / İSTANBUL DHA

Sarıyer'de bir çiftlikte ağabey ile kardeş arasındaki kavga cinayetle son buldu. Pompalı tüfekle ağır yaralanan Lokman O. hayatını kaybetti. Bıçakla yaralanan ağabey V.O. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Sarıyer Kocataş Yolu üzerinde bulunan bir çiftlikte saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Lokman O. ile ağabeyi V.O arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çiftlikte tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerinin üzerine bıçak ve pompalı tüfek ile saldırdı. V.O olayda bıçakla yaralanırken kardeşi Lokman O. pompalı tüfek ile yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Lokman O. ambulansla Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Lokman O. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bıçakla yaralanan ağabey V.O polis tarafından tedavisi yaptırıldıktan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

Çiftlikten görüntü

Polis ekiplerinin çiftliğin önünde beklemesi

Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi'nden görüntü

Hastane önünde bekleyen ambulans

Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Akgün Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title