Haberler

Devlet Bakanı Yazıcı, Malatya'da Okul Açılışı Yaptı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Malatya'nın Darende İlçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi'nin Açılışını Gerçekleştirdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Malatya'nın Darende ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Darende ilçesinde yeni yapılan Ahmet Çokyaşar İlköğretim Okulu ve Anadolu Öğretmen Lisesi'nin açılışını gerçekleştiren Yazıcı, TOKİ inşaat alanında bir takım incelemelerde bulundu. Açılış törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın yanı sıra, Eski TBMM Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, İhsan Koca, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve çok sayıda kamu kurum kuruluş temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

Bakan Yazıcı açılışta yaptığı konuşmada, Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı yenerek, yarı finale adını yazdıran Türk Milli Takımı'nın çok büyük başarı elde ettiğini söyledi. Yazıcı, "Milli takım, Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmiştir. Milli takımımıza önümüzdeki hafta içerisinde Almanya ile yapacağı yarı final maçında başarılar diliyoruz. İnşallah final oynar ve kupayı Türkiye'ye getirirler. Hepsine yürekten başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Yazıcı, okulun açılışını Bülent Arınç, Vali Halil İbrahim Daşöz ve okulu yaptıran Ahmet Çokyaşar ile birlikte yaptı. Ardından okulda incelemelerde bulunan Bakan Yazıcı, bir süre okul sırasında oturdu.

(İU-TB-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title