Haberler

Develi'de Nebevi Usule Göre Çocuk Yetiştirme Modeli Konuşuldu

Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde sanatçı kimliği ile de bilinen Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay "Nebevi Usulle Nasıl Çocuk Yetiştirilir" konulu konferans verdi.

Develi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu, Develi Müftüsü Zekeriya Koçak ve çok sayıda Develilinin katıldığı programın açılış ve selamlama konuşmasını Yahyalı İyi Dersler Koleji Müdürü Veysel Yapıcı yaptı.

Okullarda zararlı alışkanlıkların yüksek seviyelerde olduğu, gençlerin merhametsizce davrandığı ve anne-babaya saygısızca davranıldığı zor bir zamanda insanın terbiye edilmesinin meşakkatli bir iş olduğunu belirten Prof. Dr. Mehmet Emin Ay "Sen Nebi Hz. Muahmmed Mustafa (sav)'in sahabesi ve asrısaadetin çocukları ile ilişkilerini dikkatle incelendiğimizde çok önemli çözümler öğrenmiş olacağız" dedi. Din eğitiminin aileden başlaması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Mehmet Emin Ay insanın terbiye ile çok ulvi makamlar elde edeceğini bunu da Son Nebi Hz Muhammed Mustafa (sav)'in sünnetini takip ederek mümkün olacağını belirtti.

Program sonrasında Develi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu, bilgilendirici sunumundan ve davet icabet etmesinden dolayı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'a Türk Bayrağı hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emin Ay Develi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title