Haberler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nda asansör kazası: 2 yaralı

Güncelleme:

Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı binasında asansör kazası yaşandı. Kazada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Ankara Çukurambar'daki merkez binasında bugün öğle saatlerinde asansör kazası yaşandı.

2 KİŞİ YARALANDI

DW Türkçe'den Eray Görgülü'nün haberine göre; saat 13.45 civarında yaşanan kaza sonucu iki kişi asansörde mahsur kaldı. Kaza sırasında aynı zamanda asansörü su da bastı. Ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verilirken, bir yandan da bina çalışanları, mahsur kalan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı. Mahsur kalan iki kişi asansörden çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından kazaya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Başkanlığımızda bugün meydana gelen asansör kazasında iki çalışma arkadaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Arkadaşlarımızın sağlık durumları iyi olup, mezkur kazaya ilişkin her ihtimalin göz önünde bulundurulduğu incelemeler ilgili birimlerce yapılmaktadır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title