Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli mücadelede Kuvayi Milliye neyse Hamas da aynen odur

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinin ardından AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli mücadelede Kuvayi Milliye neyse Hamas da aynen odur. Bunu söylemenin bir bedelinin olduğunun da elbette farkındayız. Bütün dünya bilsin, idrak etsin. Tek başıma kalsam dahi Allah ömür verdiği sürece mazlum Filistin halkının sesi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından partisinin TBMM'deki ilk grup toplantısında konuştu. Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail için sert ifadeler kullanan Erdoğan, "Milli mücadelede Kuvayi Milliye neyse Hamas da aynen odur. Bunu söylemenin bir bedelinin olduğunun da elbette farkındayız. Bütün dünya bilsin, idrak etsin" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINA DAMGA VURAN SÖZLER

Erdoğan'ın grup toplantısındaki açıklamalarından satır başları şu şekilde; Terör devleti İsrail 7 Ekim'den bu yana hem Gazze'de hem Batı Şeria'da insanlık dışı bri soykırım yapıyor. Büyük bir pervasızlık içinde insanlık tarihine utançla yazılmış bir katliam yürütüyor. Seçim sürecinde de seçim sonrasında da şahsıma ve partimize yönelik izansız ithamlarda bulunuldu. Bu alçak ithamlar bize karşı kullanıldı. Birileri yalan olduğunu bal gibi bildiği iddialar üzerinden bizi, partimizi ve Türkiye Cumhuriyetini töhmet altında bıraktı.

"BİZİM HAYATIMIZ FİLİSTİN'LE ANLAM BULMUŞTUR"

Hiç kimse ne şahsımı ne partimi Filistin meselesinde sorgulayacak kapasitede değildir. Bizim hayatımız Filistin'le anlam bulmuştur. Filistin'i kutlu emanet gibi daima yüreğimizde taşıdık. Bu hareket ve bu parti Filistin davası sorgusuz, sualsiz sahiplenmiştir. Bu uğurlar üzerine çok büyük bedeller de ödedik. Filistin davasını misafiri hafta sonu misafirimiz olacak.

"DAVOS'TA KATİLLERİN YÜZÜNE 'ONE MİNUTE' DEDİK"

Biz bundan 15 yıl önce hiçimse cesaret edemezken, şu anda sözde partileri olanlar da dahil. DAVOS'ta katillerin yüzüne "One minute" dedik. Dünyada kimse konuşamazken biz çıktık "Hamas bir terör örgütü değil, bir direniş grubudur" dedik. BM Kürsüsünden İsrail'in Filistin'in topraklarını nasıl adım adım işgal ettiğini ortaya koyduk. Burada çok açık ve net söylüyorum. Milli Mücadele sırasında Kuvay-ı Milliye ne ise Hamas da odur. Bunu söylemenin bir bedelinin olduğunun da elbette farkındayız. Bütün dünya bilsin, idrak etsin. Tek başıma kalsam dahi Allah ömür verdiği sürece mazlum Filistin halkının sesi olmaya devam edeceğiz. 14 bin çocuk öldürüldü. Hitler'i çoktan geçtiler. 14 bin masum çocuğun ölümünü görmeyip "Hamas terör örgütüdür" diyerek İsrail'in gözüne girmeye çalışanlara inat biz Filistin'in bağımsızlığını savunacağız."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Filistin AK Parti Dünya Hamas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (46)

haksız mıyım:

Kuvayi milliye sivilleri rastgele taramadı. Hamas bir terör örgütüdür. Sivillere saldıran kim olursa olsun teröristtir. İsrail sivilleri öldürüyor İsrail de terörist bir devlettir ama İsrail hükümetini desteklemeyen İsrailliler yani siviller terörist değildir.

903
138
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Allah korkusu ve vicdan duygusu olmayınca, atış işte aynen böyle serbest olur.. Her şey aşikar bir şekilde ortada olduğu için elbette cümlelerine israil’i de katarak yazacaksın. Aksi durumda fazla dikkat çekmiş olursunuz.! Filistin,in kaç asırdan beri zalim ve katil israil’in zulmü altında olduğuna da değinseydin keşke.. Örneğin gençlerini sebepsiz yere öldürmelerini ,esir almalarını, çocuklarını yetim bırakmalarını. Dediğim gibi bunları anlamak İçin önce vicdan duygusu olmalı.!

yanıt80
yanıt469
Zaky:

Iste milliyiz lagalugasinin ozu.. millilik bunlarda bukadar. Turk milletinin serefli halk mucadelesini bir teror orgutu ile benzeten lider. Asla devlet adami olamadi, olamiyacakta.. Dinimizde kulturumuzde ve kanimizda sivili, kadini cocugu oldurmek yoktur bizim. Yapan dinsiz savunanda cahildir yobazdir. Uc oy daha toplayacagim diye bagirmaya devam et, milket uyandi artik, yemezler..

478
29
yanıtYanıtla
Ilhanturgay Kul:

aynen katılıyorum......

yanıt3
yanıt0
JY:

HAMAS PKK'DAN DAHA ADI BIR TEROR ORGUTUDUR. MILLI MUCADELEMIZ KURTULUS SAVAMIZLA, KUVAYI MILLIYE ILE BI TUTMAK. CEHALETDIR, SAYGISIKLIKDIR. SIZ MILLI MUCADELE, KUVAYI MILLIYE KELIMELERINI BESMELE ILE AGZINIZA ALACAKSINIZ.

393
59
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

sen ne zaman imana geldin de besmeleden bahsediyorsun? ya rabbi ne güne kaldık ateistten din, bölücü destkeçisi cehp den vatanseverlik dersi alır olduk

yanıt50
yanıt348
haksız mıyım:

JY senden daha delikanlı ve adamdır haksız mıyım trolü...

yanıt227
yanıt32
haksız mıyım:

şıracının şahidi bozacı da geldi... sen hala benim nikimle yazıyorsun ya harbi utanman yok. hepiniz düşkün ve ahlaksızsınız

yanıt21
yanıt51
halksız mıyım:

JY daha dun ateist degil miydi? haksiz miyim trolu de gelmis buraya

yanıt11
yanıt6
brc nakış:

Hamas ile pkkayı aynı kefeye koyacak kadar aşağılıksınız Pkk’a devleyine kast ediyor hamas’da kendi topraklarını koruduğu için yillardır zulüm görüyor

yanıt25
yanıt41
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title