Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 9 ülkeye yeni büyükelçi atandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla büyükelçiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Hollanda, Brezilya, Somali, Vatikan, Tacikistan, Karadağ, Romanya, Fildişi Sahili ve Bangladeş büyükelçileri değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle dokuz ülkenin büyükelçiliğinde değişikliğe gidildi.

Kararnameye göre;

  • Hollanda Büyükelçiliği'ne Şaban Dişli yerine Selçuk Ünal atanırken,
  • Karadağ Büyükelçisi Songul Ozan yerine Barış Kalkavan atandı.
  • Romanya Büyükelçisi Füsun Aramaz yerine Özgür Kıvanç Altan atanırken,
  • Fildişi Sahili Büyükelçisi Havva Özçeri yerine ise Deniz Erdoğan Barım atandı.
  • Bangaldeş Büyükelçiliği'ne Mustafa Osman Turan yerine Ramis Şen getirilirken,
  • Tacikistan Büyükelçisi Emre Zeki Karagöl yerini Umut Acar'a bıraktı.
  • Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş yerini Ufuk Ulutaş'a bırakırken,
  • Somali Büyükelçisi Mehmet Yılmaz'ın yerine Mete Yağlı atandı.
  • Brezilya Büyükelçisi ise Halil İbrahim Akça oldu.

SAYIŞTAY SAVCISI DEĞİŞTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Sayıştay Savcılığına Recep Çevik atandı. Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeliklerine ise Faruk Bilir ile Şaban Baba seçildi. Söz konusu atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 7. maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title