Haberler

Cinecity "Arızalı Çiftler"i Ağırlıyor

Cinecity Sinemaları'nın Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek "Girls Night Out" Etkinliği 23 Aralık Çarşamba Akşamı 21:30 Seansında "Arızalı Çiftler "Couples Retreat" Filminin Ön Gösterimine Ev Sahipliği Yapacak.

Cinecity Sinemaları, “Girls Night Out” etkinliği çerçevesinde bu kez perdelerini “Arızalı Çiftler – Couples Retreat” için açıyor. Peter Billingsley’in yönettiği ve Vince Vaughan, Jason Bateman, Kristen Bell ve efsane Fransız aktör Jean Reno’nun oynadığı film, vizyon tarihinden önce 23 Aralık Çarşamba akşamı konuklarına unutulmaz bir sinema şöleni yaşatacak.

Romantik komedi “Arızalı Çiftler – Couples Retreat” filminin konusu ise şöyle; Jason (Jason Bateman) ve Cynthia (Kristen Bell) çifti, sorunlu evliliklerini kurtarmak için, onlarla aynı durumda olan çiftlerin gittiği bir adaya tatile gider. Evli çiftlere terapi uygulanan bu adada inzivaya çekilen çift, arkadaşlarını da onlarla gelmeleri için ikna eder.

Çiftin arkadaşları Dave (Vince Vaughn) ve Ronnie (Malin Akerman), Joey (Jon Favreau) ve Lucy (Kristen Davis) Jason ve Cynthia’yla birlikte adaya gelecek fakat tedavi görmeyecektir. Çiftlerimiz adaya gidince adanın batı tarafının çiftlere, doğu tarafının ise yalnız tatil yapanlara ayrıldığını öğrenince işler iyice karışacaktır.

“Girls Night Out” etkinliğine katılıp, Avon’un sürpriz hediyelerine sahip olmak ve Chivas Royal ve Lindt’in ikramlarından tatmak isteyen bayanların yapması gereken tek şey, 23 Aralık Çarşamba 21:30 seansı için biletlerini şimdiden satın almak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title