Haberler

Chris Botti İle Fahir Atakoğlu Aynı Sahnede Buluştu

Dünyaca Ünlü Enstrümantel Caz Sanatçısı Chris Botti, "good Music İn Town Volume 1" Etkinlikleri Kapsamında Verdiği İstanbul Konserinde Piyanist Besteci Fahir Atakoğlu ile Aynı Sahneyi Paylaştı.

Dünyaca ünlü enstrümantel caz sanatçısı Chris Botti, "Good Music in Town Volume 1" etkinlikleri kapsamında verdiği İstanbul konserinde Piyanist Besteci Fahir Atakoğlu ile aynı sahneyi paylaştı. Haliç Kongre Merkezi'nde verdiği konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Botti, bir parçasında kendisine eşlik etmek üzere Fahir Atakoğlu'nu sahneye davet etti. Botti ile Atakoğlu "My Funny Valentine" parçasını düet olarak performe etti.

TROMPETİNE DUYGU ÜFLEYEN SANATÇI

Ünlü İngiliz şarkıcı Sting'in Londra'da küçük bir barda keşfettiği ve yıllarca aynı grupta beraber çaldığı Chris Botti, dünya çapında da "trompetine duygu üfleyen sanatçı" olarak tanınıyor. Üç albümü Billboard Caz Albümleri listesine birinci sıradan giren Botti'nin bugüne kadar canlı kayıt ve performans yaptığı sanatçılar arasında Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Joni Mitchell, Paul Simon, Josh Groban, Joshua Bell, John Mayer, Michael Buble ve Aerosmith'in vokalisti Steven Tyler yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title