Haberler

CHP'nin Dayanışma Yemeğinde Kavga Çıktı

Muğla'nın Milas İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Atılım ve Dayanışma Yemeği'nde Partililer Arasında Kavga Çıktı.

Muğla'nın Milas ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Atılım ve Dayanışma Yemeği'nde partililer arasında kavga çıktı.

CHP Milas İlçe Teşkilatı tarafından belediye evlendirme salonunda Atılım ve Dayanışma Yemeği verildi. CHP Muğla Milletvekillerinin konuşmaları ve müzik dinletisi ile başlayan yemekte alkol alan bazı partililer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından aileleriyle yemeğe gelen bazı partililer salonu terk etti. Salon dışına taşan kavganın ardından darp edilen 3 partili yaralandı. Polis ekiplerinin güçlükle ayırdığı kavganın ardından partililer birbirlerinden şikayetçi oldu.

Karakolda biten yemeğin ardından CHP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Avukat Muhammet Tokat bir açıklama yaptı. Olaylardan haberi olmadığını belirten Tokat, "Ben yemekte bulunduğum sırada böyle bir olay yaşanmadı" dedi.

(MH-SE-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title