Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: CHP'yi İktidara Taşıyın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antakya'dan sonra Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne karayoluyla geçti.

Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antakya'dan sonra Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne karayoluyla geçti. Belediye Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişiye seçim otobüsünden hitap eden Kılıçdaroğlu, Reyhanlı'da oy onarlarının düşük olduğunu hatırlattı. Bunun kendi suçları olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Çünkü buraya gelip sizin elinizi sıkmadık hatırınızı sormadık. Bundan sonra daha sık sizleri ziyaret edeceğiz, siz de CHP'yi iktidara taşıyacaksınız" dedi.

'Halkın devrimcioğlu Kılıçdaroğlu' afişleri asılan meydanda sık sık 'Başbakan Kemal' sloganları da atılırken seçim vaatlerinden da bahseden Kılıçdaroğlu, ardından Kumlu İlçesi'ne geçti. İlçe binasına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunmak ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyenler kısa süreli izdihama yol açtı. Burada partileri kırmamaya özen gösteren Kılıçdaroğlu alanda toplanan yaklaşık bin kişiye hitap etti. Seçim vaatleri hakkında bilgi veren Kılıçdaroğlu, daha sonra Kırıkhan İlçesi'ne gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title