Haberler

Çerkezköy'de dron destekli trafik denetiminde 2 kaçak göçmen yakalandı

Güncelleme:

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde, jandarma ekiplerinin dron destekli trafik denetiminde 2 kaçak göçmen yakalandı. İl Jandarma ve Çerkezköy Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede trafiğin yoğun olduğu Kızılpınar ve Veliköy mahallelerinde dron destekli trafik denetimi yaptı. Denetimlerde, 1 araçta yakalanan Suriye uyruklu 2 düzensiz göçmen, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Ayrıca, kural ihlali yaptığı belirlenen 35 sürücüye de toplam 54 bin 330 lira ceza uygulandı.

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde, jandarma ekiplerinin dron destekli trafik denetiminde 2 kaçak göçmen yakalandı.

İl Jandarma ve Çerkezköy Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede trafiğin yoğun olduğu Kızılpınar ve Veliköy mahallelerinde dron destekli trafik denetimi yaptı. Denetimlerde, 1 araçta yakalanan Suriye uyruklu 2 düzensiz göçmen, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Ayrıca, kural ihlali yaptığı belirlenen 35 sürücüye de toplam 54 bin 330 lira ceza uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İl Göç İdaresi Müdürlüğü Kızılpınar Jandarma Veliköy Göçmen Suriye Ceza Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title