Haberler

Cemil Çiçek'in Irak Temasları

Cemil Çiçek, Bağdat Havaalanında Parlamento Başkanı birininci yardımcısı Kusay Süheyil ve milletvekilleri tarafından karşılandı.

Cemil Çiçek, Bağdat Havaalanında Parlamento Başkanı birininci yardımcısı Kusay Süheyil ve milletvekilleri tarafından karşılandı. Çiçek, önce Parlamento başkan yardımcısı Kusey Süheyil bir araya geldi. Cemil Çiçek daha sonra da Parlamento Başkanı Usame El Nüceyfi ile görüşerek ortak basın toplantısı düzenledi. Cemil Çiçek yaptığı konuşmada, iki ülkenin bölgede kilit rol üstlendiğini belirtirken, Irak ile Türkiye arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti. Cemil Çiçek daha sonra Türkmen milletvekilleri Erşet Salihi, Hasan Özmen ve Jale Neftçi'nin de aralarında bulunduğu milletvekilleri ile görüştü. Cemil Çiçek temasları kapsamında Başbakan Nuri Maliki ve Cumhurbaşkan yardımcısı Hıdayir El Hüzai ile de ayrı ayrı görüştü. Görüşmelerde iki ülke ilişkileri ile önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan karşılıklı ziyareter ele alındı.

FOTOĞRAFLI

Ahmet Haşim MUHTAROĞLU- Bağdat -IRAK(DHA)

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Usame El Nüceyfi Cemil Çiçek Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title