Haberler

Cemal Akar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde HDP Ağrı Hamur belediye başkan adayı olan Cemal Akar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde HDP Ağrı Hamur belediye başkan adayı olan Cemal Akar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ağrı Hamur ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Cemal Akar isimli HDP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde HDP Ağrı Hamur adayı Cemal Akar kimdir? HDP Ağrı Hamur adayı Cemal Akar yüzde kaç oy aldı?

Cemal Akar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde HDP Ağrı Hamur belediye başkan adayı olarak gösterilen Cemal Akar Hamur ilçesinde % 1,19 oranında oy almıştır. Hamur ilçesinde % 1,19 oranında oy olan Cemal Akar adlı HDP adayı toplamda 21 adet oy sayısına ulaştı.

Cemal Akar Kimdir?

Cemal Akar seçim sonuçları

Akar, 1977 yılında Hamur ilçesine bağlı Kılıç köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu ilçede okuyan Akar, 2014'de Hamur DBP de yönetici olarak görev yaptı. Akar, evli 5 çocuk babasıdır.

Ağrı Hamur ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Cemal Akar Ağrı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title