Haberler

Otomobilden düşen kadını zorla araca bindirdi

Güncelleme:

İstanbul Çekmeköy'de bir kadın, açık kapıyla ilerleyen otomobilden düştü. Sürücü, yaralanan kadını zorla araca bindirerek yoluna devam etti. Yaşanan olay, bir başka sürücünün kamerasına yansıdı.

Çekmeköy'de bir kadın kapısı açık halde ilerleyen otomobilden yola düştü. O sırada otomobili durduran sürücü araçtan inerek yola düşen yaralı kadını zorla araca bindirdi. Olay, başka sürücünün telefon kamerasına yansıdı.

KAPISI AÇIK İLERLİYORDU

Dün akşam saatlerinde, Şile Otoyolu'nda iddiaya göre, 34 RE 6768 plakalı otomobilin ön yolcu kapısını açan bir kadın, bir süre yolda bu şekilde ilerledi. Açık kapıdan sarkan kadın, daha sonra yola düştü. O sırada otomobili durduran sürücü, araçtan inerek yola düşerek yaralanan kadını kucaklayıp zorla araca bindirdi. Sürücü, aracına binerek yoluna devam etti.

Arkadan gelen araçtaki bir vatandaşın cep telefonu kamerasında kapısı açık ilerleyen otomobilden kadının yola düştüğü görülürken, sürücünün kadını zorla otomobile bindirdiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güvenlik Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Murat Vural:

İstanbul un artık Meksikadan hiçbir farkı kalmadı.....

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title