Haberler

"Atatürk" tartışması canlı yayını karıştırdı! Konuk stüdyoyu terk etti, program reklama gitti

Güncelleme:

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge'de konuklar arasında başlayan Atatürk tartışması büyüdü. Atatürk'ü savunan Gazeteci Hulki Cevizoğlu, "Ben bu cahilce sözleri dinlemek zorunda mıyız? Tarihten uzak gerçek dışı propagandaya alet olmak zorunda mıyım?" sözleriyle duruma tepki gösterip yayını terk etti. Programa ise reklam arası verildi.

Cnn Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de HDP'ye açılana kapatma davası masaya yatırıldı. Programın konuklarından eski milletvekili Altan Tan, Kürt sorunun nedenlerinden birini Atatürk'ün o dönem uyguladığı politikalara bağlayınca, gazeteci Hulki Cevizoğlu araya girdi.

"BEN BU CAHİLCE SÖZLERİ DİNLEMEK ZORUNDA MIYIM?"

Cevizoğlu duruma, "Ben bu cahilce sözleri dinlemek zorunda mıyım? Tarihten uzak gerçek dışı propagandaya alet olmak zorunda mıyım? Atatürk hakkında gizli hakaretlerin olduğu... 1930'larda Kürt yok denmiş... Atatürk Kürtlerden Kürt kardeşlerim diye bahsetmiştir. PKK propagandası yapıyor. Ahmet Hakan müdahale etsene." sözleriyle tepki gösterdi.

KONUK GİTTİ, REKLAM ARASI VERDİLER

Tartışma sürerken Ahmet Hakan reklama gitti, Hulki Cevizoğlu da programdan ayrıldı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

CNN Türk Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

1234:

Adamın dibisin Hulki CEVİZOĞLU

130
61
yanıtYanıtla
Dragon:

Hulki cevizoğlu çok bilmiş görünen ama siyasetten de tarihten de habersiz bir garip kişi.

68
86
yanıtYanıtla
dragon 10:

sanırım sende öylesin cok biliyon ya siyaseti :)))

yanıt25
yanıt11
Mehmet:

Sen aynaya bak...

yanıt4
yanıt1
Tim:

Altan tan sevdiğimden değil ama doğru söylemiş kürt meselesi yeni oluşan bir şey değil.artık tarih ile yüzleşmek gerek.

42
96
yanıtYanıtla
Oğuz Kağan:

bu ülkede tarihi tarihçiye, ekonomiyi ekonomiste bırakmazlar. tam bir cahillik çağı yaşıyor ülke. .

109
20
yanıtYanıtla
Hamza:

Bugpnkü Türkmilleti Kurtuluş savaşî veren millet ile hiç bir baglantısı kalmamîş... Öyle yobszlaşmışlar ki Artık Atatürkü dahil Savunma gereksimi var ülkede.

100
21
yanıtYanıtla
Ede:

Helal olsun Hulki CEVİZOĞLU''na.

88
31
yanıtYanıtla
EE GEREKENİ YAPMIŞ:

Hulki cevizoğlu haklı altan tan ise çok tehlikeli. . . dünyaki en tehlikeli kim insan diye sormuşlar bir alime. . . cahil insan demiş misali, adını söylemeyi bilmeyenler çıkmış oraya devlet millet konularında tartışma yapıyor. . . . hulki cevizoğlunu sevdiğimden değil muhafazakar bir aile ve toplumdan gelen biri olarak fazla haz etmem . . . ama adam haklı doğruya doğru

75
37
yanıtYanıtla
drjohnfire:

Kurucu liderimizi beğenmemeleri normal çünkü onlar bir tas çorba için bütün kazanı hiçe sayan millet olarak işgal kuvvetlerinin sırtını sıvazladılar. politika değil siz yanlışsınız. sizde boyun eğen mert değildir.

73
29
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title