Haberler

Buz Patenciler, Başkente İddialı Gidiyor

Güncelleme:

Buz Pateni şampiyonası öncesinde mavi beyazlı Buz Patenciler hayli iddialı.

Hafta sonu Ankara'da yapılacak olan Artistik Buz Pateni Başkent Kupası ve Senkronize Buz Pateni şampiyonası öncesinde mavi beyazlı Buz Patenciler hayli iddialı.

13-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Artistik Buz Pateni Başkent Kupası ve Senkronize Buz Pateni yarışmalarına sıkı şekilde hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcuları şampiyonada hayli iddialı.Şampiyonaya antrenör Rana Göçmen,Ece Ongül,Tuğba Sak ve Rıdvan Alkan nezaretinde hazırlanan mavi beyazlılar 12 kulüpten 45 sporcu arasında mücadele edecek.

ARTİSTLİKTE 10 SPORCUYLA KATLIACAK

Bugüne kadar yapılan şampiyonlarda bir çok dereceler elde eden mavi beyazlı buz patencilerin Ankara'da yapılan şampiyonada da yine dereceler elde etmesi bekleniyor.Şampiyonada Minik bayanlarda Özlem Dizmen, Damla Demirsal,Ece Atabey, Elif Güner, Minik baylarda Anıl Çetinbaş, Novice bayda Mehmet Çakır,Junior bayanda Sinem Kuyucu, Junior bayda Burak Demirboğa, Senior bayanda Birce Atabey, Senior bayda Ali Demirboğa yarışacak.

SENKRONİZEDE TOPLAM 111 SPORCU YER ALIYOR

Bu sezon ilk kez yapılan Senkronize buz pateni şampiyonasına da katılacak olan mavi beyazlı buz patenciler Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonunda uzun süredir şampiyonaya hazırlanıyor.Ankara Buz Pistinde yapılacak olan senkronize buz pateni şampiyonasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ile birlikte 7 kulüpten 111 sporcu katılıyor.

SENKRONİZEDE 15 SPORCU YER ALACAK

Kocaeli Olimpik Buz Pistindeki idmanlarda hayli başarılı performans gösteren mavi beyazlı buz patencilerin görsel showlarıda görülmeye değer.Ali Yılmaz,Berrak Turan,Betül Çelik,Ece Ongül,Elif Yazıcı,Enes Yaşar,Gökmen Küçük,İrem Sanoğlu,Melis inci Kara,Merve Yağlıdere,Pelin Aydemir,Pınar Uçkun,Simge Ceylan,Yavuz Eskici ve Mert Öz'den oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor senkronize takımının şampiyonada derece yapması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birce Atabey Kağıtspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title